Termeni si conditii

Litere Vintage nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune cauzate de literele luminoase, acestea se afla sub raspunderea clientului din momentul in care au fost inchiriate de catre acesta.

Literele luminoase sunt destinate exclusiv utilizarii in interior.

Literele luminoase sunt livrate impreuna cu becuri suficiente pentru a asigura buna lor functionare.

 

Transportul literelor

Transportul este asigurat de Litere Vintage pentru toate seturile de litere inchiriate. Asiguram atat trasnsportul de la sediul firmei pana la locatia aleasa de clinet, cat si returul.

Costul transportului este inclus in pretul de inchiriere si nu implica nici un cost suplimentar pentru clienti.

 

Utilizarea literelor in conditii de siguranta

Toate becurile trebuie sa fie plasate in dispozitivele de fixare inainte ca literele luminoase sa fie conectate la priza.

Va rugam sa nu atingeti becurile atunci cand literele luminoase sunt conectate la priza. Pentru inlocuirea becurilor si mutarea literelor, va rugam sa asteptati ca acestea sa se raceasca sufficient dupa ce literele au fost deconectate de la priza. Pentru acest lucru recomandam asteptarea a minim 10 minute, dupa ce literele au fost oprite si deconectate de la sursa de electricitate.

Va rugam sa plasati literele pe o suprafata solida și sa nu le permiteti copiilor sa se joace in apropierea lor.

Asigurati-va ca toate cablurile de la prelungitoare sunt complet desfacute. Cablurile incurcate pot cauza supraincalzirea care este un risc potential de incendiu.

O litera luminoasa are o greutatea de aproximativ 40 Kg, de aceea este nevoie de cel putin doua persone pentru a le muta.